YRITYKSEMME


Olemme Kokemäkeläinen perheyritys, jonka päätoimisena tehtävänä on tarjota siivous- ja pihatyöpalveluita niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin. Kotiaputiimi tekee työnsä yksilöidysti sekä erittäin laadukkaasti, ottaen asiakkaan toiveet mahdollisimman hyvin huomioon.

Palveluista sovitaan yksilöllisesti jokaisen toimintakyvyn ja toivomusten mukaan, tukien mm. vanhusten selviämistä omassa kodissaan mahdollisimman pitkään.

Voimme toimia kaikenlaisissa ei-sairaanhoidollisissa tehtävissä, esimerkiksi viranomaisasioinneissa, kauppakäyntien avustuksessa ym., kodinhoidon ja siivouspalvelujen lisäksi.

Lisäksi hoidamme lemmikkieläimiä, jos olet vaikka matkoilla tai muuten tarvitset apua lemmikkisi hoidossa. Myös koirien ulkoilutus kuuluu palveluihimme.

Työskentelemme yrityksen nimen mukaisesti 'tiiminä' eli isommat työt, kuten laajemmat siivous- ja pihatyöt, teemme kahden henkilön voimin.

Kodin ylläpito sisältää pienimuotoiset kunnostustyöt, esim. maalaukset, ei kuitenkaan peruskorjauksia tai muita laajempimuotoisia rakennustöitä.

Tarjoamme myös kaikille yrityksille ja kunnille Satakunnan ja Sastamalan alueella laadukkaita sekä kilpailukykyisesti hinnoiteltuja palveluja, joihin kuuluvat muun muassa piha- ja puutarhatyöt, rappu- ja toimistosiivoukset, loppusiivoukset ja muut erikseen sovittavat siivous- ja huoltotyöt sekä talvisin hiekoitus ja käsintehtävät lumityöt.

Mahdollisuus myös sopimusasiakkuuteen sekä pidempiin projektiluontoisiin töihin, jolloin asiakkaalle räätälöidään aina henkilökohtainen sopimus.JOM-Kotiaputiimi Avoin yhtiö

Katajapuistontie 6

32800 Kokemäki

040 7070845