YRITYKSEMME


Puhtaanapitoa ja arjessa auttamista koko perheen voimin-

jo vuodesta 2016!

JOM-Kotiaputiimi on Satakunnasta, Kokemäeltä lähtöisin oleva perheyritys. Meidän missionamme on helpottaa ihmisten ja yritysten arkea tarjoamalla laadukkaita siivous, asiointi- ja pihatyöpalveluita. Tiimimme tekee aina työnsä ottaen asiakkaan toiveet, rajoitteet ja tarpeet mahdollisimman hyvin huomioon. 

Palveluista sovitaan yksilöllisesti jokaisen toimintakyvyn ja toivomusten mukaan, tukien muun muassa vanhusten selviämistä omassa kodissaan mahdollisimman pitkään.

Voimme toimia kaikenlaisissa ei-sairaanhoidollisissa tehtävissä, esimerkiksi viranomaisasioinneissa, kauppakäyntien avustuksessa ym., kodinhoidon ja siivouspalvelujen lisäksi.

Työskentelemme yrityksen nimen mukaisesti 'tiiminä' eli isommat työt, kuten laajemmat siivous- ja pihatyöt, teemme kahden tai useamman henkilön voimin, tarpeen mukaan. Näin voimme taata tasaisen ja laadukkaan työtuloksen. 

Tarjoamme myös kaikille yrityksille ja kunnille Satakunnan ja Sastamalan alueella laadukkaita sekä kilpailukykyisesti hinnoiteltuja palveluja, joihin kuuluvat muun muassa piha- ja puutarhatyöt, rappu- ja toimistosiivoukset, loppusiivoukset ja muut erikseen sovittavat siivous- ja huoltotyöt sekä talvisin hiekoitus ja käsintehtävät lumityöt.

Mahdollisuus myös sopimusasiakkuuteen sekä pidempiin projektiluontoisiin töihin, jolloin asiakkaalle räätälöidään aina henkilökohtainen sopimus.JOM-Kotiaputiimi Avoin yhtiö

Katajapuistontie 6

32800 Kokemäki

040 7070845