YRITYKSEMME


Puhtaanapitoa ja arjessa auttamista koko perheen voimin-

jo vuodesta 2016!

JOM-Kotiaputiimi on Satakunnasta, Kokemäeltä lähtöisin oleva perheyritys. Meidän missionamme on helpottaa ihmisten ja yritysten arkea tarjoamalla laadukkaita siivous, asiointi- ja pihatyöpalveluita. Tiimimme tekee aina työnsä ottaen asiakkaan toiveet, rajoitteet ja tarpeet mahdollisimman hyvin huomioon. 

Palveluista sovitaan yksilöllisesti jokaisen toimintakyvyn ja toivomusten mukaan, tukien muun muassa vanhusten selviämistä omassa kodissaan mahdollisimman pitkään.

Voimme toimia kaikenlaisissa ei-sairaanhoidollisissa tehtävissä, esimerkiksi viranomaisasioinneissa, kauppakäyntien avustuksessa ym., kodinhoidon ja siivouspalvelujen lisäksi.

Työskentelemme yrityksen nimen mukaisesti 'tiiminä' eli isommat työt, kuten laajemmat siivous- ja pihatyöt, teemme kahden tai useamman henkilön voimin, tarpeen mukaan. Näin voimme taata tasaisen ja laadukkaan työtuloksen, unohtamatta kilpailukykyistä hinnoittelua. 

Tarjoamme myös kaikille yrityksille ja kunnille Satakunnassa sekä Sastamalan alueella laadukkaita ja kilpailukykyisesti hinnoiteltuja palveluja, joihin kuuluvat muun muassa piha- ja puutarhatyöt, rappu- ja toimistosiivoukset, loppusiivoukset ja muut erikseen sovittavat siivous- ja huoltotyöt sekä talvisin hiekoitus ja käsintehtävät lumityöt.

Mahdollisuus myös sopimusasiakkuuteen sekä pidempiin projektiluontoisiin töihin, jolloin asiakkaalle räätälöidään aina henkilökohtainen sopimus yksilöllisellä tarpeiden kartoituksella sekä hinnoittelulla.


Alla on linkki josta voit avata omavalvontasuunniitelmamme. Tässä dokumentissa on esitelty ne toimet, jolla valvomme palveluidemme laatua sekä asiakkaiden turvallisuutta. 


JOM-Kotiaputiimi Avoin yhtiö

Katajapuistontie 6

32800 Kokemäki